Ο καφές που προτιμούν οι Νεαπολίτες: δυνατός και γεμάτος, με πλούσια και περιεκτική γεύση.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20 ΤΕΜ
1 ΠΑΛΕΤΑ 1200 ΤΕΜ
ΛΗΞΗ 04/06/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 20 ΠΑΛΕΤΕΣ
Ο καφές μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των πονοκεφάλων σε ορισμένα άτομα, καθώς η καφεΐνη είναι ένα φυσικό διεγερτικό που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και στην αύξηση της ροής του αίματος. Ωστόσο, η καφεΐνη μπορεί επίσης να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και να προκαλέσει πονοκεφάλους σε ορισμένα άτομα.
Είναι, επομένως, ένα συστατικό αρκετών κοινώς χρησιμοποιούμενων παυσίπονων. Μπορεί να αυξήσει την λογική πειθώ τους κατά 40%. Η καφεΐνη αλλάζει τη σύνθεση και την ταχύτητα δράσης του φαρμάκου. Έτσι, με κάποια μέτρηση, εκτιμήστε τις ανυψωτικές και ανακουφιστικές ποιότητες της καφεΐνης.
Ο Bumbogo Cascara είναι ένα μοναδικό προϊόν που προέρχεται από το Ρουάντα, το οποίο ξεχωρίζει για τη καινοτόμο χρήση της φλούδας των κερασιών καφέ, που ονομάζεται «cascara».
Ο Bumbogo Cascara προέρχεται από την περιοχή Bumbogo στο Ρουάντα, γνωστή για τους καφέδες υψηλής ποιότητας. Τα κεράσια καφέ επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται, στη συνέχεια η φλούδα ξηραίνεται και μετατρέπεται σε ένα βρώσιμο προϊόν που ονομάζεται «cascara». Αυτό το προϊόν προσφέρει μια διακριτική γεύση που μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις μεθόδους επεξεργασίας και καβουρδίσματος που χρησιμοποιούνται.
Ο Bumbogo Cascara περιγράφεται συχνά ως έχων νότες από αποξηραμένα φρούτα, λουλούδια και μέλι, με μια ελαφριά οξύτητα και φυσική γλυκύτητα. Μπορεί να καταναλωθεί ως ζεστό ή κρύο ρόφημα και εκτιμάται για τη μοναδική και αναζωογονητική γεύση της.
Εκτός από τις γευστικές της ποιότητες, ο Bumbogo Cascara εκτιμάται επίσης για τα οφέλη της για την υγεία, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που είναι ευεργετικά για το σώμα.
Είδος: Arabica
Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ
Αρώματα: Μανταρίνι, γκρέιπφρουτ, ανανάς, λουλούδι
Περιοχή: Gakenke
Γρήγορη και χωρίς προβλήματα εξέταση διαφόρων ποικιλιών καφέ.
Σε μεγάλο βαθμό χωρίς ποικιλία άλεση διαφορετικών ποικιλιών καφέ - η υπολειμματική ποσότητα για την άλεση δειγμάτων καφέ έχει μειωθεί στο 6 – 8 %.
Λειτουργίες
Ειδικοί συνδυασμοί προθρυμματιστών και δίσκων άλεσης για πιο καθαρή άλεση.
Ειδική έξοδος με χτυπητήρι για την αφαίρεση υπολειμμάτων καφέ στην έξοδο.
Γειωμένη πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα για τη μείωση της ηλεκτροστατικής φόρτισης του καφέ κατά τη χρήση του μετρητή MAHLKÖNIG.
Απλή μετατροπή για φίλτρο Γουατεμάλας.
Στις ψηλές βουνές της La Vega (τμήμα του Cundinamarca στην Κολομβία) καλλιεργούνται οι καφεόδενδροι της οικογενειακής επιχείρησης El Tinto. Ο Carlo και η οικογένειά του διατηρούν μια αρχαία τεχνική καλλιεργώντας οικολογικά διάφορες ποικιλίες αραβικής σε υψόμετρο 1670 μέτρων, στη σκιά της φυσικής βλάστησης. Αυτός ο καφές εξαιρετικής ποιότητας, βραβευμένος πολλές φορές στην Κολομβία, προέρχεται από τη σύνθεση, από τον παραγωγό, τριών ποικιλιών αραβικής από την φυτεία.
Ο καφές El Tinto πραγματοποίησε ολόκληρη τη διατλαντική μεταφορά με ιστιοφόρο φορτηγό προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το αποτύπωμα άνθρακα. Στη συνέχεια, καβουρδίστηκε χειροποίητα στη Νορμανδία, προκειμένου να αναδείξει τα αρώματα και τις γεύσεις του. Αγοράζοντας τον premium καφέ El Tinto, συμβάλλετε στην αξιοπρεπή αμοιβή των παραγωγών και στη διατήρηση του τρόπου γεωργίας τους, ο οποίος είναι ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον. Επίσης, ενθαρρύνετε τη γαλλική εργασία των ναυτικών και του τεχνίτη καβουρδιστή.
Ο καφές από τις φυτείες αντιπροσωπεύει την ουσία της ποιότητας και της βιωσιμότητας στην παραγωγή καφέ. Προερχόμενος από επιλεγμένες φυτείες, αυτός ο καφές καλλιεργείται με μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον και υποστηρίζουν τις τοπικές κοινότητες. Κάθε κόκκος συλλέγεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο, εξασφαλίζοντας μια πλούσια και αυθεντική γεύση που αντικατοπτρίζει το μοναδικό terroir κάθε περιοχής.
Επιλέγοντας τον καφέ από τις φυτείες σημαίνει υποστήριξη υπεύθυνων γεωργικών πρακτικών και απόλαυση ενός ροφήματος που είναι το αποτέλεσμα πάθους και αφοσίωσης. Αυτός ο καφές προσφέρει μια γκάμα πολύπλοκων γεύσεων, που ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή προέλευσης, επιτρέποντας στους λάτρεις του καφέ να εξερευνήσουν έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν έναν καφέ υψηλής ποιότητας που σέβεται το περιβάλλον και τους ανθρώπους που τον παράγουν.
Ο καθαρός καφές Arabica από την Γουατεμάλα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Προερχόμενος από βιολογικές φυτείες, αυτός ο καθαρός Arabica αποκαλύπτει λεπτές φρουτώδεις νότες κατά την καβουρδιστική διαδικασία.
ο καφές συνεργάτης για επιχειρήσεις, καντίνες, τροφοδότες, εστιατόρια και μεγάλους καταναλωτές - Για τους μεγάλους καταναλωτές, η KoffieGroothandel είναι μια πραγματική λύση. Μπορείτε να αγοράσετε καφέ σε χύμα, ακόμη και ανά παλέτα, κάτι που είναι ιδανικό για μεγάλους χρήστες που θέλουν πάντα να έχουν επαρκή αποθέματα. Αυτή η επιλογή δεν είναι μόνο βολική, αλλά προσφέρει επίσης σημαντικές εξοικονομήσεις κόστους. Όσο περισσότερα αγοράζετε, τόσο περισσότερα εξοικονομείτε, χάρη στις ελκυστικές εκπτώσεις μας για μεγάλες παραγγελίες. Δεν είστε ακόμη πελάτης μας; Εγγραφείτε σε λίγα λεπτά και επωφεληθείτε. Παραγγείλετε χωρίς κάρτα ή σύμβαση από την Koffie Groothandel με την πιο εκτενή γκάμα στην Ολλανδία.
Ο ζωντανός καφές Mövenpick για έναν τέλειο εσπρέσο
Αποκαλύπτει μια ασύγκριτη πληρότητα γεύσης, μια αρμονικά στρογγυλεμένη ένταση και μια πυκνότητα αναζωογονητικών αρωμάτων.
Πλούσιος και δελεαστικός – μια έντονη εμπειρία απόλαυσης για την μικρή και την μεγάλη κούπα.
Απολαύστε την ισορροπημένη μίξη από τον πιο εκλεκτό Arabica και μια πινελιά πλούσιου Robusta.
Περιεχόμενο συσκευασίας: 1000 γρ.
100% αιθιοπικός Arabica Espresso-καφές, ολόκληρος κόκκος. Σκούρα καβουρδισμένος. Συσκευασία 200 γραμμαρίων.
Οι κόκκοι καφέ για τον Solino Espresso προέρχονται από τις ορεινές περιοχές Χαράρ, Γιργκατσέφε και Σιντάμο. Στην Αντίς Αμπέμπα καβουρδίζονται σε χαμηλή θερμοκρασία και συσκευάζονται. Η μοναδική γεύση είναι αρωματική, ήπια και ιδιαίτερα χαμηλή σε οξύτητα.
Ο αιθιοπικός καφές θεωρείται παγκοσμίως ο καλύτερος καφές. Συνήθως προστίθεται σε μικρές ποσότητες για να βελτιώσει τη γεύση.
Μέσω της τοπικής επεξεργασίας, οι Αιθίοπες συμμετέχουν στη δημιουργία αξίας του καφέ τους.
Αριθμός προϊόντος: 102005
Βάρος: 0.235 kg
Είναι ένας καφές που έχει επιλεγεί από τις Συνεταιριστικές Καλλιεργητές Καφέ της Κολομβίας μέσω του Expocafé, καλλιεργημένος σε υψόμετρο άνω των 170 μέτρων, που αποτελείται κυρίως από παραδοσιακές ποικιλίες (τύπος Caturra, Bourbon), συλλεγμένος χειροκίνητα, ζυμωμένος, αποξηραμένος στον ήλιο και υποβληθείς σε μια προσεκτική διαδικασία αποκαφεΐνωσης για να διατηρηθεί το άρωμα και η γεύση.
Καφές σε Κόκκους μίγμα Νάπολη σε σακούλες 1 κιλού
Ο Καφές σε Κόκκους Νάπολη έχει ένα μίγμα καφέ ψημένου σε κόκκους με σύνθεση 85% καφέ Robusta και 15% καφέ Arabica, με γεύση Δυνατή και Σώμα για όλους τους λάτρεις του αληθινού καφέ Νεαπολιτάνου.
Ο βαθμός ψησίματος είναι μέτρια σκούρος
παραγωγή στη Νάπολη
Αυτός ο καφές καλλιεργείται χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων ή χημικών εντομοκτόνων. Αυτό εγγυάται την πιστοποίηση BIO από την Bristot.
Ένας αναγνωρίσιμος βιολογικός καφές, ψημένος και κρυωμένος στον φρέσκο και καθαρό αέρα των Δολομιτών.
Ο καφές διακρίνεται από τις εξής ιδιότητες:
100 % βιολογικός & 100 % φυσικός
Vegan
βιώσιμη συσκευασία
ΒΑΡΟΣ: 1 κιλό
ΜΑΡΚΑ: bristot
ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Βιολογικό
Εξάγουμε καφέ και κακάο από την Ουγκάντα, την Τανζανία και το Κονγκό. Επιπλέον, προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όπως σουσάμι, βανίλια, κάσιους και μακαντάμια.
Ένας καφές Arabica που αντικατοπτρίζει το ιδιαίτερο κλίμα μιας παράκτιας περιοχής με ορεινές περιοχές. Γευστικός με μια λεπτή οξύτητα και μια τροπική υπόνοια. Σε ελαφριά ψησίματα, η λεπτή οξύτητα μπορεί να τονιστεί, ενώ σε πιο σκούρα ψησίματα, ο καφές μπορεί να αποκτήσει μια ελαφρώς σοκολατένια γεύση.
Ο καφές Arabica Java Ijeng Raung έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, όταν εισήχθησαν τα πρώτα φυτά καφέ στην περιοχή Ijen και Raung. Ο καφές καλλιεργείται σε υψόμετρο 900 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και διακρίνεται για την υψηλή οξύτητα, το έντονο άρωμα και την υποτονική λουλουδάτη μυρωδιά του. Το μέτριο σώμα και η μοναδική γλυκιά γεύση του τον καθιστούν αγαπημένο ανάμεσα στους λάτρεις του καφέ. Οι κερασιές του καφέ συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά πριν υποβληθούν σε υγρή ζύμωση. Ο καφές προσφέρεται σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένου του ξηρού πράσινου καφέ, του καβουρδισμένου καφέ και του αλεσμένου καφέ.